Για εμένα
1985-2003
Γεννιέμαι στην Κομοτηνή, μια μικρή πόλη στα βόρεια της χώρας που αν κάτι την χαρακτηρίζει, αυτό είναι η πολυπολιτισμικότητα και η πολυμορφία της. Καθώς μεγαλώνω, η ανάγκη μου να προσπαθώ να κατανοήσω τις συμπεριφορές και τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μου, αλλά και η προσπάθεια να καταλάβω τον ίδιο μου τον εαυτό, γίνονται τελικά η αφορμή να ασχοληθώ με την ψυχολογία.
2003-2008
Έτσι, η μετάβασή μου στην ενήλικη ζωή συμπίπτει με τη μετάβασή μου στην Αθήνα, όπου βρίσκομαι να σπουδάζω Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μια διαμονή που κράτησε πέντε χρόνια.
2007-2008
Το διάστημα αυτό, μου δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να λειτουργήσω ως ψυχολόγος και στην πράξη. Έτσι, πραγματοποιώ την πρώτη μου πρακτική άσκηση στο Κέντρο Πρόληψης και Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών (ΚΕΠΧΕΟ) του Δήμου Ζωγράφου και τη δεύτερη στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και συγκεκριμένα στην Κοινότητα ΔΙΑΒΑΣΗ.
2009-2011
Επειδή, όμως, οι κύκλοι κλείνουν για να διαδέχονται καινούριους, μετακομίζω στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα παρακολουθήσω το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση την Κοινωνική Κλινική Ψυχολογία των εξαρτήσεων και των ψυχοκοινωνικών προβλημάτων. Ένα πρόγραμμα που διεύρυνε τους ορίζοντες μου και με έκανε να δω τα πράγματα με μια νέα ματιά.
2009-2011
Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος, απασχολήθηκα σε διάφορες δομές και χώρους ψυχικής υγείας, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Πραγματοποίησα πρακτική άσκηση στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας (ΠΠΑ) Θεσσαλονίκης, στο 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) –Ε’ Μονάδα υποκατάστασης του ΑΧΕΠΑ.
2012
Επιστρέφοντας εκεί απ’ όπου ξεκίνησα, στην Κομοτηνή, αναζητώ ποιά θα είναι τα επόμενά μου βήματα.
2012
Το ίδιο έτος εργάζομαι στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Κομοτηνής, με αντικείμενο την υποστήριξη ατόμων και κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.
2013
Παίρνω την απόφαση και τον Οκτώβριο ανοίγω το δικό μου γραφείο στην οδό Β. Παύλου 9 στην Κομοτηνή.
2014
Τον Ιανουάριο ξεκινώ να απασχολούμαι ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων στις Σχολές Γονέων του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
2015
Εργάζομαι ως σύμβουλος ψυχολόγος στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Οργάνης Ν. Ροδόπης έως τον Ιούνιο.
2015-2016
Συνεργάζομαι με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής (Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος), παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στις οικογένειες του Κέντρου.
2017
Ολοκληρώνω την εκπαίδευσή μου στην Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.
Παρόν
Μια φράση του Gabriel Garcia Marquez λέει «Η ζωή δεν είναι αυτή που έζησε κανείς, αλλά αυτή που θυμάται και όπως τη θυμάται για να την αφηγηθεί». Αυτή λοιπόν ήταν η δική μου αφήγηση. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός, ξέρω όμως ότι θέλω να συνεχίσω να αφηγούμαι και να συνεχίσω να ακούω τις αφηγήσεις των άλλων..